over HEALTHY WANDERLUST

HEALTHY WANDERLUST is jouw online magazine waar je dagelijks terecht kan voor healthy inspiratie zodat het ontwikkelen en behouden van een gezonde levensstijl voor jouw als vrouw, moeder en (jouw) kind een stuk makkelijker wordt. Een levensstijl met een gezond eetpatroon en een gelukkige mindset, dat is het streven. Goed voor jezelf (en jouw kind) zorgen, geloven in jezelf en het beste uit elke dag halen. Hier helpen wij je heel graag bij. 

FOUNDER, het gezicht achter Healthy Wanderlust is Merel Teunis. In juni 2016 stapte zij als gloednieuwe blogger de media wereld in en sindsdien weet zij het zeker, haar passie voor gezond en gelukkig leven wil zij met iedereen delen.  Met een HBO Pedagogiek diploma op zak en met haar neus in de Voedingsleer boeken beseft zij zich elke dag weer hoe belangrijk het is om een gezonde levensstijl voor jezelf te ontwikkelen, maar zeker ook voor de kinderen om ons heen. Deze expertise en passies bundelt zij en deelt zij elke dag weer met jullie. 

VRAGEN, die hebben we natuurlijk allemaal. Wil je die graag met ons delen? Dat kan. Stuur een berichtje naar info@healthywanderlust.nl

Β 

Voor FEEDBACK, IDEEΓ‹N of SAMENWERKINGEN staan wij altijd open. Stuur je ons een berichtje? 

Liefs, Healthy Wanderlust

20160828_104126800_iOS.jpg

Volg Healthy Wanderlust ook op Instagram