OVER HEALTHY WANDERLUST

HEALTHY WANDERLUST is jouw online inspiratie platform waar je dagelijks terecht kan voor healthy inspiratie zodat het ontwikkelen en behouden van een gezonde levensstijl voor jouw als vrouw, moeder en (jouw) kind een stuk makkelijker wordt. Een levensstijl met een gezond eetpatroon en een gelukkige mindset, dat is het streven. Goed voor jezelf (self-care!) zorgen, geloven in jezelf en het beste uit elke dag halen. Hier helpen wij je heel graag bij. 

FOUNDER, het gezicht achter Healthy Wanderlust is Merel Teunis. In juni 2016 stapte zij als gloednieuwe blogger de media wereld in en sindsdien weet zij het zeker, haar passie voor gezond en gelukkig leven wil zij met iedereen delen.  Met een HBO Pedagogiek diploma op zak en met haar neus in de Voedingsleer boeken beseft zij zich elke dag weer hoe belangrijk het is om een gezonde levensstijl voor jezelf te ontwikkelen, maar zeker ook voor de kinderen om ons heen. Deze expertise en passies bundelt zij en deelt zij elke dag weer met jullie. 

SIMPLICI-TEA – Begin 2017 lanceerde Merel haar tweede eigen bedrijf genaamd Simplici-Tea. Mocht je geïnteresseerd zijn in 100% natuurlijk en biologische losse thee soorten die een unieke gezonde werking hebben op jouw algehele gezondheid en mindset neem dan vooral even een kijkje op de website www.Simplici-Tea.eu

VRAGEN, die hebben we natuurlijk allemaal. Wil je die graag met ons delen? Dat kan. Stuur een berichtje naar info@healthywanderlust.nl

Liefs, Healthy Wanderlust


SAMENWERKEN MET HEALTHY WANDERLUST

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking! De lifestyle blog Healthy Wanderlust trekt elke maand ruim 11.000+ bezoekers. Mijn lezers zijn vooral geïnteresseerd in lekker én gezond eten, hotspots en inspiratie met betrekking tot het ontwikkelen en behouden van een gezonde levensstijl en een gelukkige mindset. Op Healthy Wanderlust worden dagelijks nieuwe artikelen geplaatst om andere te inspireren om goed voor zichzelf te zorgen (self-care!), lekker en gezond te koken, op pad te sturen naar de leukste nieuwe hotspots (binnen en buitenland!) en om hen op de hoogte te houden van alle nieuwe trends rondom voeding en een gezonde levensstijl. 

Past dit perfect bij jouw doelgroep? Laten we vooral de mogelijkheid bespreken voor een samenwerking. Een samenwerking kan zijn in de vorm van promotie van een product, reviews, fotografie opdrachten, (gast) artikelen, winacties, pers evenementen etc. Stuur vooral een berichtje naar info@healthywanderlust.nl

AANTREKKELIJKE CIJFERS

Gemiddeld bezoeken ruim 11.000+ unieke bezoekers met ongeveer gemiddeld 17.000+ pageviews per maand de website. 

Instagram: 10.000+ 
Facebook: 550+ 
Pinterest: 5000+ volgers (500.000+ views per maand)

STUUR ONS EEN BERICHTJE

Hi, wat leuk dat je een berichtje wil achterlaten!

Voor alle persoonlijke en/of zakelijke vragen, samenwerking aanvragen of gewoon een leuke ervaring die je met mij wil delen sta ik altijd open. Vul het formulier hieronder in en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.

Liefs, Merel

HEALTHY WANDERLUST IN DE MEDIA

In de media

SEPTEMBER 2017 – Benieuwd naar de favoriete hotspots van Merel, welk drankje zij het liefste drinkt of waar ze het liefste uiteten gaat? Lees het op Love to Share.

OKTOBER 2017 – Deze maand stond Merel op www.Vance.nl waarin ze haar Food Blogger’s Favorites deelde! Naast Healthy Wanderlust heeft zij namelijk ontzettend veel andere favorietjes in het leven. Zo weten wij nu waar we haar s’nachts voor wakker mogen maken en waar ze al haar inspiratie vandaan haalt. Benieuwd? Lees snel met ons mee.

MAART 2018 – Lees meer over Merel haar favoriete Pasen tradities en ontdek welk Pasen recept zij dit jaar op tafel zet op de website van Foodies Magazine.

OKTOBER 2018 – Vanaf heden kan je Merel als food- en lifestyleexpert vinden op de website www.GZNDenzo.nl. Bekijk het eerste recept: krachtige kurkuma smoothie. 

OKTOBER 2018 – Nog een nieuwtje! Healthy Wanderlust is 1 van de nieuwe Foodies Friends! Hier zijn wij ontzettend trots op en vanaf nu kan je onze recepten op de website en in het magazine van Foodies vinden!

VOLG HEALTHY WANDERLUST OP INSTAGRAM