OVER HEALTHY WANDERLUST

HEALTHY WANDERLUST is het inspiratie platform voor de (jonge) vrouw. Dagelijks verschijnen er nieuwe artikelen en recepten online op het gebied van gezondheid, geluk, de vrouw en zelfliefde. Ik (Merel) hoop jou hiermee te inspireren om goed voor jezelf te zorgen. Door gezond te eten en te leven, maar ook zeker door te doen waar jij gelukkig van wordt. Zelfliefde als basis van jouw leven. Ik neem jou daarnaast ook graag via deze website en via Instagram mee in mijn leven en deel mijn persoonlijke tips, ervaringen en belevenissen met je. Lees en kijk je gezellig mee?

FOUNDER, het gezicht achter Healthy Wanderlust is Merel Teunis. In juni 2016 stapte zij als gloednieuwe blogger de media wereld in en sindsdien weet zij het zeker, haar passie voor gezondheid, geluk en zelfliefde wil zij met iedereen delen. Een paar jaar geleden studeerde zij af als HBO pedagoog en verdiepte zij zich in de studie Orthomoleculaire voeding. Inmiddels geeft zij als zelfliefde coach online cursussen. Schrijft ze als blogger voor haar eigen platform, maar creëert ze ook online content als freelance schrijver en fotografe voor verschillende opdrachtgevers (zoals Foodies Magazine). Daarnaast wil zij in 2019 het “selflovetalk” podcast kanaal lanceren en staat er ook op het gebied van video veel op de planning! 

SIMPLICI-TEA – Begin 2017 lanceerde Merel haar tweede eigen bedrijf genaamd Simplici-Tea. Mocht je geïnteresseerd zijn in 100% natuurlijk en biologische losse thee soorten die een unieke gezonde werking hebben op jouw algehele gezondheid en mindset neem dan vooral even een kijkje op de website www.Simplici-Tea.eu

VRAGEN, die hebben we natuurlijk allemaal. Wil je die graag met ons delen? Dat kan. Stuur een berichtje naar info@healthywanderlust.nl

Liefs, Healthy Wanderlust


SAMENWERKEN MET HEALTHY WANDERLUST

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking! De lifestyle blog Healthy Wanderlust trekt elke maand ruim 25.000+ bezoekers. Mijn lezers (80% vrouw) zijn vooral geïnteresseerd in lekker én gezond eten, de vrouw, zelfliefde en self-care, hotspots, lifestyle en inspiratie met betrekking tot het ontwikkelen en behouden van een gezonde levensstijl en een gelukkige mindset. Op Healthy Wanderlust worden dagelijks nieuwe artikelen geplaatst om andere te inspireren om goed voor zichzelf te zorgen (self-care!), lekker en gezond te koken, op pad te sturen naar de leukste nieuwe hotspots (binnen en buitenland!) en om hen op de hoogte te houden van alle nieuwe trends rondom voeding en een gezonde levensstijl. 

Past dit perfect bij jouw doelgroep? Laten we vooral de mogelijkheid bespreken voor een samenwerking. Een (langdurige) samenwerking kan zijn in de vorm van promotie van een product, reviews, fotografie opdrachten, (gast) artikelen, winacties, pers evenementen etc. Stuur vooral een berichtje naar info@healthywanderlust.nl

AANTREKKELIJKE CIJFERS

Gemiddeld bezoeken ruim 25.000+ unieke bezoekers met ongeveer gemiddeld 40.000+ pageviews per maand de website. 

(Update: december 2018)

Instagram: 10.600+ 
Facebook: 550+ 
Pinterest: 7000+ volgers (950.000+ views per maand)

STUUR ONS EEN BERICHTJE

Hi, wat leuk dat je een berichtje wil achterlaten!

Voor alle persoonlijke en/of zakelijke vragen, samenwerking aanvragen of gewoon een leuke ervaring die je met mij wil delen sta ik altijd open. Vul het formulier hieronder in en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.

Liefs, Merel

HEALTHY WANDERLUST IN DE MEDIA

In de media

SEPTEMBER 2017 – Benieuwd naar de favoriete hotspots van Merel, welk drankje zij het liefste drinkt of waar ze het liefste uiteten gaat? Lees het op Love to Share.

OKTOBER 2017 – Deze maand stond Merel op www.Vance.nl waarin ze haar Food Blogger’s Favorites deelde! Naast Healthy Wanderlust heeft zij namelijk ontzettend veel andere favorietjes in het leven. Zo weten wij nu waar we haar s’nachts voor wakker mogen maken en waar ze al haar inspiratie vandaan haalt. Benieuwd? Lees snel met ons mee.

MAART 2018 – Lees meer over Merel haar favoriete Pasen tradities en ontdek welk Pasen recept zij dit jaar op tafel zet op de website van Foodies Magazine.

OKTOBER 2018 – Vanaf heden kan je Merel als food- en lifestyleexpert vinden op de website www.GZNDenzo.nl. Bekijk het eerste recept: krachtige kurkuma smoothie. 

OKTOBER 2018 – Nog een nieuwtje! Healthy Wanderlust is 1 van de nieuwe Foodies Friends! Hier zijn wij ontzettend trots op en vanaf nu kan je onze recepten op de website en in het magazine van Foodies vinden!

VOLG HEALTHY WANDERLUST OP INSTAGRAM