Healthy Wanderlust - Merel Teunis - Blogger gezonde levensstijl

OVER HEALTHY WANDERLUST

HEALTHY WANDERLUST is jouw online magazine waar je dagelijks terecht kan voor healthy inspiratie zodat het ontwikkelen en behouden van een gezonde levensstijl voor jouw als vrouw, moeder en (jouw) kind een stuk makkelijker wordt. Een levensstijl met een gezond eetpatroon en een gelukkige mindset, dat is het streven. Goed voor jezelf (en jouw kind) zorgen, geloven in jezelf en het beste uit elke dag halen. Hier helpen wij je heel graag bij. 

FOUNDER, het gezicht achter Healthy Wanderlust is Merel Teunis. In juni 2016 stapte zij als gloednieuwe blogger de media wereld in en sindsdien weet zij het zeker, haar passie voor gezond en gelukkig leven wil zij met iedereen delen.  Met een HBO Pedagogiek diploma op zak en met haar neus in de Voedingsleer boeken beseft zij zich elke dag weer hoe belangrijk het is om een gezonde levensstijl voor jezelf te ontwikkelen, maar zeker ook voor de kinderen om ons heen. Deze expertise en passies bundelt zij en deelt zij elke dag weer met jullie. 

VRAGEN, die hebben we natuurlijk allemaal. Wil je die graag met ons delen? Dat kan. Stuur een berichtje naar info@healthywanderlust.nl

 

Voor FEEDBACK, IDEEËN of SAMENWERKINGEN staan wij altijd open. Stuur je ons een berichtje? 

Liefs, Healthy Wanderlust


Contact 

Hi, wat leuk dat je een berichtje wil achterlaten!

Voor alle persoonlijke en/of zakelijke vragen, samenwerking aanvragen of gewoon een leuke ervaring die je met mij wil delen sta ik altijd open. Vul het formulier hieronder in en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.

Liefs, Merel

Naam *
Naam

 

HEALTHY WANDERLUST IN DE MEDIA 

Healthy Wanderlust

In de media 

SEPTEMBER 2017 - Benieuwd naar de favoriete hotspots van Merel, welk drankje zij het liefste drinkt of waar ze het liefste uiteten gaat? Lees het op Love to Share

OKTOBER 2017 - Deze maand stond Merel op www.Vance.nl waarin ze haar Food Blogger's Favorites deelde! Naast Healthy Wanderlust heeft zij namelijk ontzettend veel andere favorietjes in het leven. Zo weten wij nu waar we haar s'nachts voor wakker mogen maken en waar ze al haar inspiratie vandaan haalt. Benieuwd? Lees snel met ons mee. 


VOLG HEALTHY WANDERLUST OP INSTAGRAM