de gastbloggers van healthy wanderlust

Met veel trots stel ik je graag voor aan de talentvolle gastbloggers die dagelijks, wekelijks of maandelijks nieuwe artikelen en recepten met jullie zullen delen!

Leer ze hieronder een beetje beter kennen.

Gastbloggers van Healthy Wanderlust | Twins Kitchen

Terry & Yara
Twins kitchen

Deze getalenteerde vrouwen (het is een tweeling!) creëren samen de mooiste en lekkerste gerechten. Wat een eer dat zij een aantal recepten met jullie willen delen!

Gastbloggers van Healthy Wanderlust

soon more!
GEZONDHEID EXPERT

Vanaf februari ’19 zullen wij bekend maken wie als gezondheid en lichaam expert als gastblogger voor Healthy Wanderlust zal gaan schrijven.

Gastblogger Lotte Valkenburg | Healthy Wanderlust

Lotte Valkenburg
Vaste gastblogger

Wat zijn wij blij dat Lotte (iedereen noemt haar “Lot”) een van onze vaste gastbloggers is! Lotte is een enthousiaste foodie met een passie voor schrijven over onderwerpen zoals gezond eten, leefstijl en mindset.

Paula Röttjers
Vaste gastbloggers

Paula is een van onze getalenteerde gastbloggers! Ze is 22 jaar, studente en foodie ten top. Via haar Instagram deelt zij dagelijks gezonde inspiratie en heerlijke recepten.

Gastblogger Lotte Vonk | Healthy Wanderlust

Lotte Vonk
Vaste Gastblogger

Meet Lotte: een Life Coach in opleiding die zich specialiseert in de body & mind reset (BMR-methode). Gek op reizen, eten, zichzelf zijn en ziet graag iedereen gelukkig. Dit zie je terug in haar prachtige artikelen.

WEBSITE

artikelen

BEKIJK ALLE ARTIKELEN VAN DE GASTBLOGGERS

Zou jij een vaste gastblogger van Healthy Wanderlust willen worden en schrijf jij foutloos Nederlands, beschik je over een goede camera (skills) en heb je een passie voor gezond en gelukkig leven, vrouw zijn of zelfliefde? Je mag ons altijd mailen! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.