HOTSPOTS WEEKENDJE GENT, BELGIË + AIRBNB TIP!

Ga jij binnenkort een weekendje naar Gent in België of ben je nog opzoek naar inspiratie en hotspots voor een weekendje weg? Dan ben je hier op het juiste adres! Niet alleen deel ik vandaag de leukste tips en hotspots voor een weekendje naar Gent in België. Ik heb ook DE tip voor een heel bijzonder Airbnb verblijf in Gent waar je geen nee tegen wil zeggen. Nee, echt niet! Laten we snel verder gaan en ontdek de leukste hotspots in Gent, België. 

Read More
5 x VOORDELEN VAN ONLINE BOODSCHAPPEN DOEN

Ik dacht altijd "doe maar duur, online boodschappen doen", tot ik erachter kwam dat dit helemaal niet (veel) duurder hoeft te zijn! Sinds kort doe ik zelf mijn boodschappen online en toen ik in contact kwam met Boodschappenspot.nl leek het mij leuk om hun artikel over de voordelen van online boodschappen doen te delen. Misschien scheelt dit jullie in het vervolg ook wel veel tijd, frustratie en impulsieve aankopen (we doen het allemaal ;-)). Lees snel verder. 

Read More
REIS TIPS | 12 DAGEN IN JAPAN - REIS ROUTE

Hi lieve jij, wat leuk dat je dit reis tips artikel leest. Kan ik daaruit opmaken dat je geïnteresseerd bent in een vakantie naar Japan? Met dit reis tips Japan artikel hoop ik jou te helpen bij het plannen van een reis door Japan, want ook met wat minder tijd kan je heel veel mooie en bijzonde plekken in Japan ontdekken. Lees snel alle reis tips voor een vakantie naar Japan. 

Read More
5 x TIPS CITYTRIP VALENCIA + AIRBNB TIP!

Niet zomaar een paar tip en hotspots, maar hotspots in één van de leukste en mooiste steden van Europa. Een citytrip naar Valencia. Ja, dat durf ik gerust te zeggen. VALENCIA! Vandaag neem ik je mee naar deze Spaanse stad en geef ik je alle tips die je citytrip naar Valencia helemaal compleet zullen maken. Boek jij na het lezen van dit artikel meteen een ticket naar Valencia?

Read More
4 TIPS VOOR MEER ENERGIE (VOOR MEER KOFFIE!)

Ahhh.. die dagen. Die dagen waarop je energielevel zo laag is dat je niet zo productief kan zijn als je graag zou willen zijn. No worries, wees niet te streng voor jezelf, want deze dagen kennen we allemaal. Het goede nieuws is dat er een aantal simpele trucjes zijn voor meer energie (zonder koffie!). Deze tips zijn ook zeer geschikt tegen vermoeidheid. Wil jij meer energie gedurende de dag? Pas deze 4 tips voor meer energie toe.

Read More
5 X GEWELDIGE LAPLAND VAKANTIE ACTIVITEITEN

Tips om jouw vakantie naar Lapland helemaal compleet te maken. Lapland is de ideale vakantie bestemming als je opzoek bent naar een bijzondere sneeuwvakantie. Deze Lapland vakantie activiteiten zijn stuk voor stuk ontzettend leuk en ik weet zeker dat je hierdoor nog meer van je vakantie naar Lapland zal genieten. Zal ik mijn vakantie tips snel met je delen? 

Read More
3 X FAVORIETE GEZONDE ALBERT HEIJN RECEPTEN 

Ik ging aan de slag met de Allerhande Box en probeerde drie vegetarische Albert Heijn recepten. Deze recepten van Albert Heijn zijn zo ontwikkeld dat ze niet alleen gezond en vers zijn, maar dat ze ook makkelijk te bereiden zijn. Ben je benieuwd naar mijn drie favoriete Albert Heijn recepten of hoe je mee kan doen met de AH Kickstart 10-daagse? 

Read More
KOM TOT RUST NA DE DECEMBER DRUKTE - TIP!

Hi lieve allemaal, hebben jullie genoten van de afgelopen feestdagen? Ik hoop dat jullie allemaal een leuke tijd hebben gehad en jullie vol nieuwe energie straks het nieuwe jaar in knallen. Vandaag heb ik een tip voor jullie waar ik zelf best enthousiast van word. Een tip die perfect past bij deze drukke december tijd, want het help je namelijk tot rust te komen. Op een hele makkelijke manier.. 

Read More
HAPPY & HEALTHY FAVORITES | oktober 2017

Tijd voor mijn nieuwe favoriete lifestyle producten, interieur essentials en nieuwe food ontdekkingen! Zoals altijd heb ik weer ontzettend veel nieuwtjes met jullie te delen en daarmee hoop ik jullie natuurlijk ook weer te inspirerend om zelf leuke, lekkere en fijne items in huis te halen. Wil jij weten welke favorites deze lifestyle blogger deze maand weer heeft ontdekt? Lees snel verder. 

Read More
5 X FIJNE WERKPLEKKEN IN AMSTERDAM | HOTSPOTS

Opzoek naar fijne werkplekken in Amsterdam? Deze 5 tips zullen je helpen! Amsterdam heeft ontzettend veel plekken waar je kan werken on het genot van een kop koffie. Wat is jouw favoriete werkplek in Amsterdam? Aangezien ik in de mooiste stad van het land (sorry!) woon; Amsterdam heb ik natuurlijk keuze genoeg. Keuze teveel soms zelf! Inmiddels heb ik een aantal favoriete tentjes waar ik graag zit en deze wil ik vandaag graag met je delen. Nieuwsgierig naar mijn favoriete werkplekken? Lees snel verder. 

Read More