Posts in Vrije tijd
4 TIPS VOOR MEER ENERGIE (VOOR MEER KOFFIE!)

Ahhh.. die dagen. Die dagen waarop je energielevel zo laag is dat je niet zo productief kan zijn als je graag zou willen zijn. No worries, wees niet te streng voor jezelf, want deze dagen kennen we allemaal. Het goede nieuws is dat er een aantal simpele trucjes zijn voor meer energie (zonder koffie!). Deze tips zijn ook zeer geschikt tegen vermoeidheid. Wil jij meer energie gedurende de dag? Pas deze 4 tips voor meer energie toe.

Read More
3 X FAVORIETE GEZONDE ALBERT HEIJN RECEPTEN 

Ik ging aan de slag met de Allerhande Box en probeerde drie vegetarische Albert Heijn recepten. Deze recepten van Albert Heijn zijn zo ontwikkeld dat ze niet alleen gezond en vers zijn, maar dat ze ook makkelijk te bereiden zijn. Ben je benieuwd naar mijn drie favoriete Albert Heijn recepten of hoe je mee kan doen met de AH Kickstart 10-daagse? 

Read More
KOM TOT RUST NA DE DECEMBER DRUKTE - TIP!

Hi lieve allemaal, hebben jullie genoten van de afgelopen feestdagen? Ik hoop dat jullie allemaal een leuke tijd hebben gehad en jullie vol nieuwe energie straks het nieuwe jaar in knallen. Vandaag heb ik een tip voor jullie waar ik zelf best enthousiast van word. Een tip die perfect past bij deze drukke december tijd, want het help je namelijk tot rust te komen. Op een hele makkelijke manier.. 

Read More
HAPPY & HEALTHY FAVORITES | oktober 2017

Tijd voor mijn nieuwe favoriete lifestyle producten, interieur essentials en nieuwe food ontdekkingen! Zoals altijd heb ik weer ontzettend veel nieuwtjes met jullie te delen en daarmee hoop ik jullie natuurlijk ook weer te inspirerend om zelf leuke, lekkere en fijne items in huis te halen. Wil jij weten welke favorites deze lifestyle blogger deze maand weer heeft ontdekt? Lees snel verder. 

Read More