HEALTHY & HAPPY FAVORITES – JULI #1

Door mijn werk als lifestyle blogger kom ik steeds vaker in aanraking en in contact met ontzettend leuke merken. Merken die producten aanbieden op het gebied van gezonde voeding, maar ook merken die zich focussen op een gezonde en gelukkige levensstijl en mindset. Stuk voor stuk merken dus die passen bij de content die jullie dagelijks op Healthy Wanderlust terugvinden. Nu schrijf ik natuurlijk niet ook dagelijks over al deze leuke merken, producten en bedrijven die op mijn pad komen, maar ik vond het zonde om dit helemaal niet met jullie te delen. Tadaaaa, zie hier het nieuwe topic “Healthy & Happy favorites”. Because my favorites are your favorites! 


Mister KITCHEN

Vorige maand lanceerde Mister Kitchen 7 (!!) nieuwe pindakaas smaken op de markt die allemaal bij de Albert Heijn te koop zijn. Door mijn eigen stomme onoplettendheid (ja, ik baal nog steeds) miste ik hun leuke evenement, maar gelukkig waren ze wel zo lief om mij te voorzien van alle smaken en kon ik op mijn dooie gemakje (oke, vol enthousiasme) gaan testen wat ik van het product vond. 

Misschien zie je op de foto hiernaast wel hoe blij ik was met al mijn nieuwe potjes Pindakaas en zo blij ben ik nog steeds na het testen van de verschillende smaken! De Chocolade variant was binnen no-time op en van de Honing Chili pot maakte ik super lekkere pindasaus voor bij het avondeten. Aanrader lieve mensen!

BABE, YOU GOT THIS

Ik hoop voor je dat je het niet gemist heb (de actie is inmiddels verlopen), want vorige week verlootte ik één exemplaar van het inspirerende boek “Babe, you got this”. Een absolute favorite van deze maand! Dit boek lag trouw op mijn nachtkastje en zorgde ervoor dat ik s’avonds veel later naar bed ging dan gepland. Als jij een vrouw bent die vol dromen en passies zit en dit heel graag werkelijkheid wil maken dan is dit HET boek voor jou om aan te schaffen! Je zal waarschijnlijk net zo veel “Jaaaa, herkenbaar!” en “Oh, wauw wat inspirerend!” momentjes als mij ervaren. 

POKé PERFECT

Mijn sushi liefde was al groot, maar met de komst van de poké bowl trend in Nederland is deze verslaving weer lekker uit de hand geslagen en moet ik mezelf regelmatig streng toespreken om niet elke dag zo’n super lekkere bowl te bestellen. Ik bedoel de rekeningen moeten ook nog betaald worden Merel?! Mijn favoriete bestel punt blijft toch echt Poké Perfect! Dus heb jij zin om binnenkort iets lekkers én gezonds te bestellen, dit is mijn nummer one TIP van het moment. 

KOOC

Voor de mensen die het heerlijk vinden om eten te bestellen of voor gemak te kiezen heb ik nog een nieuwe tip: maaltijden bestellen bij KOOC. Onlangs lanceerde zij hun eerste vegetarische maaltijd: de GADO GADO en ik mocht drie maaltijden testen. Ideaal voor de avonden dat je geen zin hebt om te koken en alsnog gezond wil eten. Neem een kijkje op de website en misschien zit hier voor jou wel wat tussen! 

& OTHER STORIES

Toen ik laatst door de Kalverstraat slenterde opzoek naar verjaarscadeautjes liep ik opeens de winkel & Over Stories uit met wat cadeautjes voor mezelf. Oeps. & Other Stories is een onderdeel van H&M en ik loop hier regelmatig even binnen om hun nieuwste accessoires te bekijken, love them! Eigenlijk liep ik altijd de beauty afdeling meteen voorbij tot vorige week.. Persoonlijk ben ik altijd opzoek naar verzorgende dierproefvrije merken en ik heb er weer een nieuwe favoriet bij hoor. Bij & Other Stories vind je verschillende geuren en potjes met heerlijk verzorgende zepen, lotions, crèmetjes, scrubs en olie voor je lichaam, stuk voor stuk heerlijk! Ideaal dus ook als cadeautje… Voor jezelf 😉 

 


Wat zijn jouw favoriete producten, merken, uitjes etc van deze maand? 
Would love to hear them!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

* Een aantal favoriete producten zijn producten die mij toegestuurd zijn om te testen, maar ik zal dit altijd alleen met jullie delen als ik ook daadwerkelijk enthousiast ben over het product.