LUSH – Diervriendelijk + milieu bewust!

Nog meer LUSH lovers out there?! Ik denk dat mijn liefde voor LUSH ongeveer 6 jaar geleden begon toen ik er toevallig achterkwam dat ze heerlijke(HEER-LIJK-E!)zeepjes maakte, met hele originele Fair Trade ingrediënten die er ook nog eens super mooi uitzagen. Als grote dierenliefhebber (één van de redenen waarom ik sinds een halfjaar ook geen vlees meer eet) ben ik extra grote fan van LUSH omdat zij hun producten niet op dieren testen. Sterker nog ze zijn niet alleen bewust bezig met diervriendelijke producten, maar houden daarmee ook nog eens rekening met het milieu. Benieuwd naar een aantal van mijn favoriete producten?


Honey I Washed The Kids zeep: Best wel saai eigenlijk, aangezien Lush elke periode steeds weer nieuwe zeep geuren uitbrengt, maar mijn ultieme favoriet blijft toch de ‘Honey I washed the kids zeep’. Deze zeep ruikt zo lekker, precies de warme geuren waar ik zo van kan genieten. De geur van deze zeep ruikt vooral naar karamel en honing, de zeep heeft ook dezelfde kleuren. Serieus, haal dit in huis en probeer het!!

The Soft Coeur:Mooie naam he? Als je de winkel van Lush binnen loopt kom je ook een aantal massage bars tegen, deze vind ik vooral lekker om in de wat koudere maanden te gebruiken wanneer mijn huid al snel wat droger aan kan voelen. Door de warmte van je handen smelt het bovenste laagje van de massage bar en kan je jouw lichaam lekker verzorgen. Als je mij spreekt over Lush zal ik vooral eindeloos doorgaan over de geur van de producten, want dit product ruikt ook weer zo lekker warm. Een mix van honing en cacao, heaven!

Honey Bee Bath Bomb:Heb jij een bad thuis? Ren dan nu naar de Lush winkel om deze bath bomb in huis te halen. Steek de kaarsjes aan, zet een kop thee, pak wat tijdschriften erbij, pop deze bath bomb in bad en maak je klaar voor een heerlijk uurtje me-time. Voedend voor je huid en het geeft het water in jouw bad een prachtig kleurtje!

Sunny Side Bubble Bar: Na jouw vorige lush bad ervaring heb je vast zin in nog veel meer van deze me-time momenten. Het volgende product dat ik je zou aanraden is de ‘Sunny Side’ bubble bar. Jouw bad vult zich niet alleen met heel veel bubbels, ruikt heerlijk en krijgt een heel leuk goud kleurtje!

Outifix masker: Om jouw verwen moment helemaal compleet te maken kan ik je ook nog een vers masker van Lush aanraden. Lush maakt namelijk verse gezicht maskers met allemaal pure en verzorgende ingrediënten. Zo heb ik laatst het ‘Oatifix‘ masker getest, ruikt lekker naar kalmerende havermout, amandelen en banaan. (Stiekem krijg je van de geur ook een beetje trek! Haha) You should try this yourself!


LUSH heeft echt nog véél meer producten voor je gezicht, lichaam, haar, nagels, tanden en ga zo maar door. Op de site kan je ook vinden waar de verschillende filialen zich in ons land zich bevinden!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Liefs, Merel
Liefs, Merel

2 thoughts on “LUSH – Diervriendelijk + milieu bewust!

  1. Healthy Wanderlust - FOOD & LIFESTYLE BLOG says:

    […] al dol enthousiast als ik de winkel instap. Al eerder schreef ik een artikel over een aantal van mijn favoriete items, maar voor kerst staan er ook weer een paar hoog op mijn verlanglijstje! Zo zou ik onder […]

  2. Healthy Wanderlust - FOOD & LIFESTYLE BLOG says:

    […] Als jij jezelf echt even goed wil verwennen zou ik nu een sprintje trekken naar een LUSH winkel bij jou in de buurt. Alleen het bezoeken van deze winkel is een feestje. Bij LUSH kan je van alles vinden: bad en douche producten, shampoo, verse maskers, bubble bars, massage bars en ga zo maar door. Elk product vertelt een eigen verhaal en ziet er altijd ontzettend leuk uit. Mijn favoriete items? Dat lees je hier! […]

Comments are closed.