Disclaimer

De inhoud van de artikelen van Healthy Wanderlust is niet bedoeld als medisch advies of als vervanging van de door een medisch specialist gegeven informatie. Voor persoonlijk advies of de behandeling van specifieke gezondheidsklachten zullen wij de lezer altijd doorverwijzen naar een medisch gespecialiseerde partij zoals een huisarts of diΓ«tist. Healthy Wanderlust is uitsluitend bedoeld als inspiratie op het gebied van het ontwikkelen en behouden van een gezonde levensstijl. De lezer stemt in met deze disclaimer wanneer hij/zij besluit om de aangeboden informatie op Healthy Wanderlust toe te passen in zijn/haar leven, eetpatroon of denkwijze. 

Healthy Wanderlust hecht veel waarde aan de betrouwbaarheid en kwaliteit van de content op de website. De gezondheid en mindset van de lezers is voor ons van grote waarde. Mocht er onjuiste of onvolledige informatie vermeld staan in gepubliceerde artikelen dan verzoeken wij de lezer dit altijd te melden. Healthy Wanderlust kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden, maar zal dit ten aller tijde proberen te voorkomen. 

Copyright

Alle rechten voorbehouden. De website en de gehele inhoud (teksten, afbeeldingen, foto’s, ontwerpen etc.) daarvan is auteursrechtelijk beschermd. Natuurlijk vinden wij het leuk als je gebruik wilt maken van beeldmateriaal of tekst, maar neem hiervoor eerst contact op met Merel Teunis via info@healthywanderlust.nl