28 JAAR EN 28 WIJZE LEVENSLESSEN

Happy birthday to me! Vandaag mag ik 28 kaartjes uitblazen en vieren dat ik er weer een jaartje bij op mag tellen. Veel mensen hebben vaak moeite met ouder worden, maar zoals mijn oma altijd zei "kind je mag blij zijn dat je gezond oud wordt", zo zie ik het zelf ook. Leeftijd is maar een nummer en elke dag is een nieuwe kans voor wijze lessen, mooie momenten en doen waar je gelukkig van wordt. Om toch even extra stil te staan bij dit heugelijke moment (haha!) wilde ik een aantal wijze levenslessen met jullie delen die er elke dag weer voor zorgen dat ik het leven kan leven waar ik zo gelukkig van word. Je raad het al; 28 om precies te zijn! 

Read More
DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER MIJN (GEZONDE) LEVEN

Hi, lieve lieve mensen die elke keer weer een kijkje komen nemen op mijn stukje internet. Laatst poste ik op mijn Instagram de vraag of jullie het leuk zouden vinden om meer persoonlijke artikelen te lezen en ik kreeg zoveel enthousiaste reacties en lieve berichtjes van jullie. Hier krijg ik zoveel energie van! Echter toen was het tijd om ook daadwerkelijk meer persoonlijke artikelen te gaan schrijven en met jullie te delen. Alleen.. Wat willen jullie dan graag van mij weten? Lastig, lastig, lastig. Dus ik besloot deze vraag opnieuw aan jullie te stellen en wauw, wat hebben jullie veel toffe ideeën. Wil jij meer over mij te weten komen?

Read More
BEN IK WEL EERLIJK TEGEN JULLIE?

Ja, ik weet heel goed hoe je voor jezelf moet zorgen. Ja, ik weet heel goed waarom gezond eten zo belangrijk is. Ja, ik weet heel goed dat ik mijn advies voor jou net zo hard zou moeten opvolgen. Nee, dat doe ik allemaal niet. Dus ben ik dan wel eerlijk naar jullie toe? Hou ik jullie niet voor de gek door constant de 'mooiste' adviezen te delen, maar dit zelf niet toe te passen? Dit moest anders.

Read More
SIMPLICI-TEA GIVE AWAY

Zoals jullie misschien al weten is mijn eigen bedrijfje genaamd Simplici-Tea een paar dagen geleden LIVE gegaan en ik ben hier zo-zo-zo enthousiast over. Dank jullie wel voor alle lieve woorden, hartverwarmend! Het is namelijk best spannend om je eigen bedrijfje te lanceren, maar met jullie positiviteit is het allemaal een stuk makkelijker. Natuurlijk wil ik dit heugelijke feit ook met jullie vieren, want Simplici-Tea is tenslotte ontwikkeld voor jou!

Read More
DIY - NATUURLIJKE HAARMASKER + HAARGEHEIM!

Even wat anders op Healthy Wanderlust, maar wel iets waar jullie héél vaak naar vragen. Ik krijg regelmatig complimentjes over mijn haar (thank you babes!) en daarom wil ik vandaag één van mijn haargeheimen met jullie delen. Een speciaal DIY projecten om je haar van buitenaf te voeden. Een natuurlijk haarmasker voor gezond haar dat helpt tegen droog en pluizend haar en je haar super zacht maakt! Maak dit haarmasker thuis met een aantal ingrediënten uit de koelkast. Ready? 

Read More
STAP JIJ OOK WEL EENS BUITEN JE COMFORT ZONE?

De wereld en mogelijkheden buiten je comfort zone? Vaak hebben we geen idee hoe dit eruit ziet. Niet heel gek, want vaak houdt de angst voor het onbekende ons binnen de door onszelf getekende veilige lijntjes. Wat nou als we deze lijntjes eens verder trekken? Mijn vraag aan jouw is: stap jij wel eens buiten je comfort zone? Er is niks mis mee met je op je gemak voelen binnen je comfort zone, maar wat nou als je veel meer nieuwe dingen kan ontdekken, mensen kan ontmoeten of dromen waar kan maken als je af en toe toch dat stapje neemt wat je best een beetje spannend vindt? Let's find out. 

Read More
WANDER WITH MEER #15 - STEPPING OUT OF MY COMFORT ZONE?

TIME FLIES! Tijd om jullie weer een update te geven over mijn leventje en wat er achter de schermen van Healthy Wanderlust gebeurd. Is Healthy Wanderlust Kitchen terug en ga ik aan de slag met al jullie vragen? Hoe staat het met het opstarten van mijn eigen bedrijfje en wat wil ik heel graag even tegen jullie zeggen? Vandaag staan we hier weer eventjes bij stil en ik ben heel benieuwd of jullie aan de hand van één hint al kunnen raden welke producten lijn in wil gaan lanceren! Let me know what you think and have a greattttt day. 

Read More