SIMPLICI-TEA GIVE AWAY

Zoals jullie misschien al weten is mijn eigen bedrijfje genaamd Simplici-Tea een paar dagen geleden LIVE gegaan en ik ben hier zo-zo-zo enthousiast over. Dank jullie wel voor alle lieve woorden, hartverwarmend! Het is namelijk best spannend om je eigen bedrijfje te lanceren, maar met jullie positiviteit is het allemaal een stuk makkelijker. Natuurlijk wil ik dit heugelijke feit ook met jullie vieren, want Simplici-Tea is tenslotte ontwikkeld voor jou!

Read More
DIY - NATUURLIJKE HAARMASKER + HAARGEHEIM!

Even wat anders op Healthy Wanderlust, maar wel iets waar jullie héél vaak naar vragen. Ik krijg regelmatig complimentjes over mijn haar (thank you babes!) en daarom wil ik vandaag één van mijn haargeheimen met jullie delen. Een speciaal DIY projecten om je haar van buitenaf te voeden. Een natuurlijk haarmasker voor gezond haar dat helpt tegen droog en pluizend haar en je haar super zacht maakt! Maak dit haarmasker thuis met een aantal ingrediënten uit de koelkast. Ready? 

Read More
GEZONDE PRODUCTEN OM ALTIJD IN HUIS TE HEBBEN

Ik zeg wel vaker: een goede voorbereiding is het halve werk en zo zou je dit inhoud van jouw keukenkastjes en koelkast ook moeten bekijken. Vandaag deel ik mijn favoriete gezonde producten / ingrediënten die ik altijd in huis heb en vaak ook langer houdbaar zijn. Zo grijp je nooit mis en kan je zelfs met een aantal producten een gezonde maaltijd koken. Klaar om boodschappen te doen?

Read More
STAP JIJ OOK WEL EENS BUITEN JE COMFORT ZONE?

De wereld en mogelijkheden buiten je comfort zone? Vaak hebben we geen idee hoe dit eruit ziet. Niet heel gek, want vaak houdt de angst voor het onbekende ons binnen de door onszelf getekende veilige lijntjes. Wat nou als we deze lijntjes eens verder trekken? Mijn vraag aan jouw is: stap jij wel eens buiten je comfort zone? Er is niks mis mee met je op je gemak voelen binnen je comfort zone, maar wat nou als je veel meer nieuwe dingen kan ontdekken, mensen kan ontmoeten of dromen waar kan maken als je af en toe toch dat stapje neemt wat je best een beetje spannend vindt? Let's find out. 

Read More
WANDER WITH MEER #15 - STEPPING OUT OF MY COMFORT ZONE?

TIME FLIES! Tijd om jullie weer een update te geven over mijn leventje en wat er achter de schermen van Healthy Wanderlust gebeurd. Is Healthy Wanderlust Kitchen terug en ga ik aan de slag met al jullie vragen? Hoe staat het met het opstarten van mijn eigen bedrijfje en wat wil ik heel graag even tegen jullie zeggen? Vandaag staan we hier weer eventjes bij stil en ik ben heel benieuwd of jullie aan de hand van één hint al kunnen raden welke producten lijn in wil gaan lanceren! Let me know what you think and have a greattttt day. 

Read More