Wander with Meer – Update #6 | VERHUIZING, NIEUWE CONTENT & SNOEPEN!

“It’s the most wonderfull time of the yearrrr”.Yes it is! Yes it is!! De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik in de maand December één grote enthousiaste kerstbal ben. Ik hou van deze tijd van het jaar en ik kan er geen genoeg van krijgen. Het is de laatste maand van 2016, het jaar dat als een gek voorbij vloog en daarom is het tijd voor weer een nieuwe update!

Tijd om weer even gezellig met jullie te kletsen en waarin ik jullie natuurlijk ook wil vragen wat jullie leuke plannen zijn voor deze maand? Zijn jullie net zulke kerstliefhebbers als ik of zijn jullie altijd wel weer blij als deze tijd voorbij is? En wat vinden jullie; is het heel gek als ik vandaag de kerstboom al opzet?! Ik bedoel; de eerste kerstliedjes zijn toch ook alweer op de radio te horen..

 


De verhuizing komt steeds dichterbij!

De afgelopen maand is ontzettend druk geweest. Een huis verkopen en een verhuizing regelen kost toch best wel wat tijd en daarnaast moesten we natuurlijk ook de nodige klusspulletje inslaan. Al is het natuurlijk alleen maar heel leuk om bezig te zijn met de voorbereidingen voor ons 1e huis samen. Heel eerlijk, ik kan niet wachten!! Mochten jullie trouwens nog goede verhuistips hebben, share those with me please!

Hoe overleef ik deze ‘snoep’ maand?

Misschien herken je deze gedachte wel, ik hoor het namelijk veel mensen om mij heen zeggen. December staat naast zijn gezelligheid natuurlijk ook bij veel mensen bekend als de maand waarin er ontzettend veel verleiding is in de vorm van snoep en lekkere hapjes. Het begint natuurlijk al wanneer de pepernoten weer in de winkel komen te liggen en de rem is er al helemaal vanaf wanneer Sinterklaas weer van de boot af stapt. Vervelend om te horen dat veel mensen aangeven dat ze moeite hebben met deze maand. Om je hierbij te helpen schreef ik een artikel hoe je de snoepmaand december kan overleven, lees mijn tips hier!

Zoveel nieuwe content op Healthy Wanderlust

Jaaa, je leest het goed! Vanaf Januari kan je ontzettend veel nieuwe content verwachten op Healthy Wanderlust. Naast het inpakken van verhuisdozen ben ik hier ontzettend hard mee bezig. Ik blog nu al een aantal maanden en het is super leuk om al jullie enthousiaste berichtjes hierover terug te lezen. Natuurlijk doe ik gaande weg ook veel inspiratie op om deze website nog meer uit te breiden. Nog eventjes geduld, maar ik hoop dat jullie het allemaal net zo leuk zullen vinden!

Deze maand kunnen jullie natuurlijk ook weer veel nieuwe recepten en Healthy Wanderlust Kitchen video’s verwachten. Zo laat ik jullie in een video zien hoe jullie een leuk feestelijk eetbaar cadeautje kunnen maken. Perfect DIY cadeau voor de feestdagen dus! Natuurlijk kunnen een aantal feestelijke gerechten ook niet ontbreken, so stay tuned.


Ik zie jullie snel weer graag terug en ik wens jullie nu alvast een hele fijne maand toe.
Vertel; wanneer zet jij de kerstboom op?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

Liefs, Merel Liefs, Merel

 

10 thoughts on “Wander with Meer – Update #6 | VERHUIZING, NIEUWE CONTENT & SNOEPEN!

 1. Elcke says:

  Hahaha!! Hoi enthousiaste kerstbal!!Poeh, verhuistips…. ik ben inmiddels 4x verhuist… en het enige wat ik kan adviseren is; gooi alle troepjes die je op een gegeven moment gewoooooon in een doos. Dat komt later wel. Tip 2, HOU VOL 😉
  Kerstboom, geen idee nog hihi.

  Dikke knuffel! Elcke

  • Merel Teunis says:

   Hahaha, hi lieverd! Altijd blij om jouw reacties te lezen. Goede tips, het is inderdaad het perfecte moment om eens even grondig op te ruimen 😉 Dikke knuffel terug. xxx

 2. Kim says:

  Yay allemaal leuke dingen! Ik ben benieuwd naar de video’s 🙂 Wij zetten de kerstboom ‘pas’ de week voor kerst op, omdat mijn moeder dat zo wil haha. Volgend jaar woon ik als het goed is samen met mijn vriend dus komt hij ook wel eerder!

 3. Marieke says:

  Ik zie december altijd als een soort guilty maand. Voor mij is het gewoon de maand waarin ik me geen zorgen wil hoeven te maken over eten. Ik wil gewoon lekker al dat lekkere eten kunnen eten en denk ook dat dat zo nu en dan best mag. Van goed genieten van slecht eten kun je ook gelukkig worden hahaha.

 4. Renske says:

  Yay, december is ook mijn favoriete maand! Met Sinterklaas heb ik niet zo veel, maar Kerst… De kerstliedjes galmen hier al volop door mijn kamer, jeeeej! Wat tof ook dat de verhuizing steeds dichterbij komt. 🙂 En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar de nieuwe content waar je over spreekt. Can’t wait!

  • Merel Teunis says:

   Jaaa heerlijk he, meteen zoveel gezelliger!! Leuk om je reacties te lezen Renske, word er helemaal enthousiast van 😉 Fijne dag chick!!

Comments are closed.