DE GASTBLOGGERS VAN HEALTHY WANDERLUST

Het is tijd om met Healthy Wanderlust weer een stapje verder te gaan, het is tijd voor gastbloggers! Along the bloggers way kom ik steeds opnieuw in contact met mensen die mij elke dag weer inspireren met hun kennis, positiviteit en ervaringen die zij via social media met mij delen. Dit jaar zal ik het platform van Healthy Wanderlust open stellen voor al deze mensen om hun verhalen, recepten en geluksmomenten met jullie te delen! Want laten we eerlijk zijn; we kunnen ontzettend veel van elkaar leren. Misschien ben ik wel opzoek naar jou?


GASTBLOGGERS (GEZOCHT!)

Zoals je waarschijnlijk al begrijpt ben ik opzoek naar leuke, inspirerende en creatieve gastbloggers die hun kijk op een Gezond & Gelukkig leven met ons willen delen via een mooi artikel op Healthy Wanderlust. Ik zal hiervoor eerst zelf mensen benaderen, maar dat wil niet zeggen dat ik er niet voor open sta om hier zelf voor benaderd worden. Sterker nog, ik kan een stoer initatief om zelf het hef in handen te nemen juist wel waarderen.

Healthy Wanderlust staat voor de ontdekkingstocht naar een Gezond & Gelukkig leven. Het staat voor gezond(er) leven, gelukkig(er) leven, goed voor jezelf zorgen, maar ook voor de wereld om ons heen, het ontwikkelen van een powermindset en alles wat hierbij komt kijken. Voor iedereen ziet dit er waarschijnlijk weer anders uit.

Kleine eis: kwalitatief goede foto’s zijn voor de huisstijl van deze website erg belangrijk. Daarom ontvang ik graag alleen gastblogger verzoekjes wanneer de bijgevoegde foto(s) van goede en scherpe kwaliteit zijn en de foto’s over het algemeen lichte kleuren bevatten. Neem anders hier  en hier even een kijkje als voorbeeld.


Mocht jij geinteresseerd zijn of heb je een ander leuk idee klik dan hier om mij een berichtje te sturen!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

Liefs, Merel
Liefs, Merel

 

6 thoughts on “DE GASTBLOGGERS VAN HEALTHY WANDERLUST

  1. Edith says:

    Oh wat een leuk idee! Zeker ook omdat iedereen weer een andere route heeft gevolgd en een eigen blik heeft op zijn/haar gezondheid, leven en geluk. Ik ben benieuwd naar alle verhalen die gaan komen :).

  2. Roos says:

    Wat ontzettend leuk! Ik hou van de vibe van jouw website en volgens mij ben jij zelf ook een fantastisch persoon. Helaas heb ik het zelf heel druk met mijn website, school en werk. Anders had ik geen minuut getwijfeld en je meteen gemaild!

  3. Anne says:

    Wat een gaaf idee om ook andere mensen een plekje te geven op jou site. Je passie en plezier delen voor gezond eten delen met anderen is toch het mooiste wat er is?

Comments are closed.