HAPPY BIRTHDAY BOX – WIN WIN WINACTIE!

Wie jarig is deelt uit toch? Laat het nou vandaag mijn 27ste verjaardag zijn (YAY!) dus de perfecte dag om ook jullie blij te maken. Verpakt in de (1ste!)Healthy Wanderlust Box!!! Een box gevuld met mijn favoriete (healthy en diervriendelijke) items van het moment. Trust me, you will love it! Benieuwd hoe je deze kan winnen? Door een verjaardagsliedje voor mij zingen! Grapje… 😉 (Het mag natuurlijk altijd)Lees snel verder en kom erachter!


WINACTIE: HEALTHY WANDERLUST BOX – HAPPY BIRTHDAY EDITION

Try something new every day. Healthy Wanderlust wordt steeds meer bekeken en dat vind ik ontzettend leuk! Ik vind het super fijn om te merken dat ik jullie kan inspireren om ook zo gezond mogelijk te leven en mijn tips voor een gelukkig leven met jullie kan delen. Ik had jullie al verteld dat er in 2017 ontzettend veel nieuwe leuke content gepland staat voor Healthy Wanderlust en deze box hoort daar zeker bij. Vanaf deze maand zullen jullie deze winactie regelmatig tegenkomen, dus blijf deze website in de gaten houden. En welk moment is er nou leuker om hiermee te beginnen dan op mijn eigen verjaardag?

“Happy birthday to me, happy birthday to me!”

Persoonlijk vind ik het heerlijk om mijn loved ones blij te maken en te verrassen met een lief cadeau. Dit jaar gaat het bij mij net even wat anders, want ik wil dit jaar ook JOU blij maken! Ik hoop twee van jullie blij te kunnen maken met deze Healthy Wanderlust verrassings-dozen! Ik ga natuurlijk niet verklappen wat erin zit, wat een cadeautje hoort een verrassing te zijn. Spannenddddd. 

Ik zal je uitleggen hoe jij ervoor kan zorgen dat je deze happy birthday box kan winnen.

 1. Volg mij op Instagram!
 2. Volg mij op Facebook!
 3. Laat in de comments hieronder of op social media achter waarom jij mee wil doen aan deze winactie en wat jouw favoriete verjaardagsherinnering is. (Hoeft niet perse hoor, maar vind ik super leuk om te horen! ;-))

Je kan meedoen tot zondag 26 maart, ik sluit de winactie om 20:00.


Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

11 thoughts on “HAPPY BIRTHDAY BOX – WIN WIN WINACTIE!

 1. Marieke | Bluebell Forest says:

  Ten eerste natuurlijk van hárte gefeliciteerd! Maak er een mega mooie dag van (en niet te veel werken, vooral genieten 😉 ) Onderhand volg ik je ook op instagram en facebook (kwam erachter dat ik dat nog niet deed, shame on me) Mijn favoriete verjaardagsherinnering is er een die zich ieder jaar herhaalt haha. Op mijn verjaardag kwam namelijk altijd de verjaardagskabouter langs. Die verstopte alle cadeautjes en dan moest ik ze gaan zoeken. Het leukste vind ik dat mijn moeder dit al doet sinds ik me kan herinneren en dat ze het nog steeds doet haha. Dat maakt het tot een echte traditie en ik zal altijd naar mijn cadeautjes moeten zoeken bij mijn moeder 😉

  • Merel Teunis says:

   Hi Marieke,
   Bedankt, wat lief van je!! Ik zit op kantoor onder een hele hoop slingers dus ik zit in ieder geval wel gezellig 😉
   Wat een super leuke verjaardag herinnering zeg, dit ga ik serieus onthouden voor als ik zelf kinderen heb! Onwijs leuk verzonnen van je moeder en dat maakt het verrassingseffect natuurlijk nog groter! Leuk dat je dit met mij wil delen chick.
   Wens je een hele mooie (eerste lente) dag toe!

   Veel liefs, Merel

 2. Angelina says:

  Lieve Merel, ook nog even via hier: van harte gefeliciteerd!! Ik ben ontzettend benieuwd naar de box, maar het klinkt al veelbelovend haha. Ik heb niet echt een favoriete verjaardagsherinnering nu ik erover nadenk… Wel vind ik het altijd heerlijk om uiteten te gaan, vorig jaar werd ik wel verrast met een feesttoetje ook al weet je ergens in je achterhoofd dat het gaat komen haha. Wat is eigenlijk jouw favoriete verjaardagsherinnering? 😉 Of lees ik hier nu heel dom overheen haha?

  • Merel Teunis says:

   Hi lieve Angelina,
   Dankjewel voor alle lieve felicitaties!! Ik moet zeggen dat ik dat ook echt heel leuk vind, lekker uiteten op je verjaardag. Dat ga ik vanavond ook samen met mijn lief doen. Maakt de dag toch wat feestelijker he? Ik denk dat mijn favoriete herinnering is dat mijn ouders vroeger het hele huis versierde als ik jarig was. Als je dat als jarig klein meisje naar beneden liep en in een trap, gang, woonkamer en keuken kwam vol met slingers en ballonnen dan was je dag meteen helemaal goed haha.. Stiekem best jammer dat dit minder wordt he naar mate je ouder wordt? 😉
   Fijne dag babe! En super leuk dat je meedoet met de winactie natuurlijk.

   Veel liefs, Merel

 3. Anita H. says:

  Ik heb niet echt een memorabele verjaardagsherinnering. Oké, ik kan me nog herinneren dat ik ooit een verjaardag heb meegemaakt met heel mild weer, beetje voorjaarsachtig. Ik weet zelfs nog welke rok ik toen aanhad. En ik ben dus jarig in januari, voor de duidelijkheid. Waarom ik wil winnen? Ik vertrouw er op dat de items heel bruikbaar zijn en ik hou van verrassingen.

  • Merel Teunis says:

   Wat leuk dat je meedoet met de winactie Anita!
   Wauw, dat is inderdaad wel bijzonder. Kan me voorstellen dat deze herinnering je is bijgebleven 😉 Ben benieuwd of we dat nog eens zullen meemaken.
   Geniet van het weekend!

   Liefs, Merel

 4. Sylvia says:

  Happy Birthday!! Ik zou graag winnen omdat ik sinds ongeveer 3 maanden nu heel gezond probeer te leven, dat is niet altijd even gemakkelijk maar dit winnen zou toch echt wel een duwtje in de rug zijn. Mijn favoriete verjaardagsherinnering is van toen ik 7 was. Ik dacht dus dat ik gewoon naar school zou gaan met mijn verjaardagstraktaties in de hand, maar eenmaal aangekomen stond heel de school op het schoolplein op mij te wachten om me dan allemaal te feliciteren. Ik zat toen op een heel kleine school met ongeveer 150 leerlingen. Dat is dus echt wel een herinnering die ik niet snel zal vergeten! ( Jouw instagram pagina ziet er ZO mooi uit) Nogmaals gefeliciteerd met jouw verjaardag ! xx

  • Merel Teunis says:

   Dankjewel Sylvia! Wat leuk dat je meedoet met de winactie 🙂
   Wat een ontzettend leuke herinnering!! Geweldig dat je als leraar (die dat neem ik aan heeft georganiseerd) een kind zo’n mooie verjaardag kan bezorgen. Leuk dat je dit met mij deelt!
   Super goed dat je ook meer bezig bent met gezond leven, mocht je vragen of tips nodig hebben dan weet je mij altijd te vinden he 😉
   Fijne dag.

   Liefs, Merel
   Ps. dankjewel voor het mooie compliment!!!

 5. Anouk says:

  hier ook een commentje omdat het kan 😀 (nounou, multitasking) zo benieuwd naar dit pakketje! en natuurlijk nog een belated happy birthday, hope you had a great one! mijn verjaardagsherinnering is trouwens niet perse favoriet, maar ik heb hem zeker onthouden en moet er nog steeds om lachen. gewoon zoveel taart gegeten dat ik ‘s nachts 3 keer wakker werd van de misselijkheid door een food-overdosis, hahaha. anyways, happy sunday! ❤️

 6. Sabrina says:

  Ik ben een beetje laat maar wil je nog wel feliciteren! Helaas ook te laat voor de winactie maar wil toch nog wel mn leukste verjaardag herinnering delen :)Dat was denk ik op de kleuterschool toen ik voor t eerst kindjes uit mocht nodigen. Helemaal blij om in het middelpunt van de belangstelling te staan en te bepalen wat er werd gedaan. Vooral zakdoekje leggen met mij in het midden! #happy

Comments are closed.