WINACTIE!! – THE FESTIVE HEALTHY WANDERLUST BOX

WINACTIE ALERT! The holiday edition! Lieve mensen, mijn allerliefste website bezoekers, tijd om weer eens te laten zien hoe gelukkig ik elke dag word van jullie bezoekjes, berichtjes en inspiratie. Benieuwd hoe ik dit ga doen? Door jullie cadeautjes te geven!! En welke tijd van het jaar is hier het beste geschikt voor dan tijdens de feestdagen? My favorite time of the year! Wil jij dit winnen?

DE FEESTDAGEN WINACTIE – HEALTHY WANDERLUST BOX 

Inmiddels strooien Zwarte piet en Sinterklaas weer veel geluk door ons land en staat mijn favoriete maand december weer voor de deur. Het is toch heerlijk om mee te gaan in deze gezelligheid en andere gelukkig te kunnen maken met leuke cadeautjes, kaartjes of lekkere gerechten? Dit maakt mij ontzettend gelukkig en ik hoop dat jij straks degene bent die ik gelukkig mag maken. 

Okay let’s get down to business, want jij ben hier natuurlijk om te winnen! Toch? Zal ik je even extra enthousiast maken? Wil je een nieuw luchtje testen? Nieuwe drankjes – to go en voor lekker in huis? Nieuwe verantwoorden snack in je tas kunnen stoppen? De keuken in duiken met nieuwe gezonde ingrediënten en je huis te verrijken met leuke lifestyle producten? DAT KAN ALLEMAAL! In de speciale holiday edition van de Healthy Wanderlust Box heb ik weer ontzettend veel Happy & Healthy goodies verzameld waar ik blij van wordt en die ik met liefde met jou wil delen. 

Oh en ook leuk (en speciaal!).. Jij bent straks één van de eerste die mijn nieuwe producten (die ik volgende maand lanceer) ontvangt. Jij mag dit dus als één van de eerste testen en hopelijk heel erg van genieten. Spannend!

Hoe je meedoet? Super simpel. 

1. Volg Healthy Wanderlust op INSTAGRAM
2. Volg Healthy Wanderlust op FACEBOOK
3. Tag
drie van je besties, liefste mensen of iemand die jij deze box ook héél erg gunt!
(It’s all about the holiday spirit right?)

Je kan meedoen tot zondag 10 december!
Laat je mij in een berichtje weten dat je meedoet? 


Fingers crossed en ik hoop jouw deelname aan deze winactie terug te zien in de comments of op Social media.
Wie ga jij blij maken deze tijd van het jaar?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!