Wander with Meer – Oktober ’16 #4

Hi lieve allemaal,

Leuk dat jullie de 4de persoonlijke update lezen, hoe gaat het met jullie? Wat was september een drukke, maar ook hele gezellige maand! Het is officieel herfst in Nederland en nog gekker is misschien wel dat dit jaar nog maar 3 maanden duurt. Ik blijf het zeggen; maar de tijd lijkt steeds sneller te gaan. Gelukkig hebben we de laatste weken nog van veel mooie zomerse dagen mogen genieten, al vind ik het stiekem niet zo erg dat de herfst weer is begonnen.

Dit seizoen heeft zoveel gezelligs én natuurlijk kan ik ook weer heel enthousiast worden van alle herfstachtige gerechten die ik vanaf nu weer op tafel kan zetten! Zo kunnen jullie heel binnenkort een recept voor lekkere pompoen & zoete aardappel soep verwachten, voor de wat koudere dagen. Ook verschijnen er deze maand weer nieuwe Healthy Wanderlust Kitchen video’s online, die ook nog eens kidsproof zullen zijn! Hoe vonden jullie de eerste video’s? Ik ben heel benieuwd naar jullie mening en deel vooral jullie tips.

Persoonlijk staat mijn leven in het teken van veranderingen (én de liefde!). Ik ga namelijk SAMENWONEN! Heel spannend, maar zo fijn, ik kan niet wachten. Het spannende deel is vooral het verkopen van mij huis, ik zit er momenteel midden in en het is toch wel heel gek om mijn fijne huisje na 1,5 jaar alweer ‘weg te geven’. Het gevoel is heel dubbel, ik ga samenwonen met mijn grote liefde, maar mijn huisje maakte mij toch ook wel heel gelukkig. Herkennen jullie dit? En hoe gingen jullie hier mee om?

Op het moment dat jullie dit lezen sta ik op Schiphol om mijn lieve zusje en haar vriend uit te zwaaien voor ze aan hun wereldreis beginnen. Ik zal maar niet vertellen hoe jaloers ik op deze twee lovebirds ben die gewoon de wereld verder gaan ontdekken samen! Nu al zo benieuwd naar alle (sowieso) prachtige reis kiekjes.

Hebben jullie trouwens mijn ‘geniet-van-het-leven’ stukje al gelezen op mijn Instagram? Vanaf deze maand wil ik jullie proberen te motiveren en te inspireren om gezond te leven en vooral te genieten van al het moois om ons heen! Hierdoor schrijf ik vanaf nu maandelijks, vanuit mijn hart, aan jullie een in een ‘Merel’s Monthy Motivation’ blog. To be continued!


Zijn jullie al helemaal klaar voor de koudere herfst maanden?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Liefs, Merel
Liefs, Merel

3 thoughts on “Wander with Meer – Oktober ’16 #4

  1. Miriam says:

    Hey Merel. Stiekem wist ik al dat je gaat samen wonen. Ik snap het volkomen dat je het heel spannend vindt en dubbel om je vertrouwde huisje te ‘moeten verlaten’ maar geloof me als je straks samen in een huisje zit wat echt van jullie beide is, is dat een nog een geweldiger gevoel. Je creërt een rustiger en stabieler leventje samen met je geliefde. Ik heb het ook mee gemaakt en geloof me je krijgt er alleen maar mooiere dingen bij en de liefde wordt alleen maar versterkt. Ik ben heel benieuwd naar je komende recepten vooral de pompoen soep. Daar ben ik dol op. Heel fijn weekend! Liefs Miriam

    • Merel Teunis says:

      Hi lieve Miriam! Wat superrrr leuk dat ik zo’n lief berichtje van je krijg, grappig dat je mijn blog ontdekt hebt 😉 Ik denk inderdaad dat je helemaal gelijk hebt, jij kan het weten natuurlijk dus ik vertrouw helemaal op jouw woorden. Kan ook niet wachten om het leven samen verder op te bouwen vanuit hetzelfde huis. Echt zo gezellig lijkt me dat, genieten! Hoe gaat het bij jullie? Ben heel benieuwd hoe jullie huis er uit ziet. Snel even wat drinken?! Heel veel liefs, Merel

Comments are closed.