SIMPLICI-TEA GIVE AWAY

Gezonde en biologische thee van Simplici-Tea

Zoals jullie misschien al weten is mijn eigen bedrijfje genaamd Simplici-Tea drie weken geleden LIVE gegaan en ik ben hier zo-zo-zo enthousiast over. Dank jullie wel voor alle lieve woorden, echt hartverwarmend en natuurlijk ook dankjewel voor de mensen die hun pre-order hebben geplaatst, jullie bestelling komt zo snel mogelijk jullie kant op. Het is best spannend om je eigen bedrijfje te lanceren, maar met jullie positiviteit is het allemaal een stuk makkelijker. Natuurlijk wil ik dit heugelijke feit ook met jullie vieren, want Simplici-Tea is tenslotte ontwikkeld voor jou!
 

SIMPLICI-TEA IS ONTWIKKELD VOOR JOU

Hier vertelde ik jullie al iets meer over de drive achter Simplici-Tea en waarom ik uiteindelijk deze unieke thee blends ontwikkeld heb. Met liefde, passie en kennis creëerde ik blends waarvan ik zeker weet dat ze JOU kunnen helpen om nóg gezonder en gelukkiger te leven. 

Vandaag wil ik graag een van jullie blij maken en dat doe ik door de lucky winner de mogelijkheid te geven om een Simplici-Tea blend naar keuze uit te laten kiezen. Zo kan je optimaal genieten van jou (misschien wel nieuwe favoriete) blend!
 

Dus alle theeleuten opgelet: hoe kan je winnen?

HEEL SIMPEL!

1. Volg Simplici-Tea op Instagram via deze link
(Te vinden via: @simplicitea.eu)

2. Tag jouw 3 favoriete theeleuten. 
Because it's more fun to share the fun right?

3. Als je extra kans wil maken op een thee blend naar jou keuze laat mij dan ook in de comments weten welke blend je graag zou willen winnen. 
#simplicitea #mySTmoment

DOE JE MEE?


Bezoek de Simplici-Tea website via deze link. 

TEA IS ALWAYS A GOOD IDEA

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!