WANDER WITH MEER #9: FEBRUARI WAS FIJN, BIRTHDAY GIVE-AWAY (YAY!!) EN EEN KIJKJE IN MIJN LEVEN?

Hallo leuke mensen,

Het is alweer tijd voor de 9de#wanderwithmeer. Ik blijf het zeggen, maar de tijd vliegt voorbij! Het is alweer maart en we kunnen bijna de winter weer gedag zwaaien. Toch leuk dat we deze winter nog een aantal mooie witte dagen hebben gehad he? Wat ziet ons kikkerlandje er dan toch mooi uit! In februari schreef ik het artikel ‘tips om te leren ontspannen’ en die heb ik ook in mijn eigen leven toegepast, want het was even tijd voor wat meer Netflix & Chill momentjes en ik heb er echt van genoten. Van avondjes doen-wat-ik-wil tot een dagje met mijn lief naar Spa Zuiver, deze maand was echt top! Plan jij deze rust momentjes ook genoeg in? 


BIRTHDAY MONTH

Maart is leuk, een leuke maand. Niet alleen omdat ik deze maand jarig ben, om eerlijk te zijn ben ik nooit zo’n verjaardag-mens geweest. Maart is ook de maand dat het weer lente wordt en jongens ik heb er zo’n zin in!! Het is weer langer licht, de vogeltjes fluiten wanneer ik wakker wordt en ik hoef niet meer gehuld in een 3 dubbele sjaal de deur uit. Hoe erg ik geen verjaardage-mens ben zo’n seizoens-mens ben ik wel, heerlijk deze afwisseling, maar ik vind het in februari altijd wel weer mooi geweest met de grijze kou. Laat het zonnetje en de laten-we-nog-even-een-terrasje-pakken-dagen maar komen!

CADEAUTJE, CADEAUTJE, CADEAUTJE HOORT ERBIJ

Na jaren met kinderen te hebben gewerkt kan ik het deuntje van dit verjaardagsliedje nog steeds dromen, maar dat even terzijde. Op 21 maart wordt ik 27 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Niet alleen met heerlijke (vegan) taart recepten, maar ook met cadeautjes. Niet voor mij, nee voor jullie! Om jullie te laten zien hoe blij ik ben dat jullie elke keer een kijkje nemen op Healthy Wanderlust en hoe erg ik geniet van jullie berichtjes, reacties en mailtjes. Deze maand zal ik de eerste Wander Box met jullie delen, helemaal in het teken van mijn birthday en stay tuned, want deze kunnen jullie winnen!

HEALTHY WANDERLUST TRAVEL

Stiekem ben ik ontzettend hard aan het aftellen, want over anderhalve maand zit ik in het vliegtuig om 3,5 weken te gaan genieten van een reis naar Japan en de Filipijnen.Lucky me, want ik heb er al een aantal waanzinnige backpack avonturen op zitten. Daarom leek het mij leuk om jullie vanaf nu wat meer mee te nemen is mijn #healthywanderlusttravelwereld(oké, laat deze hashtag maar zitten) en mijn tips met jullie te delen. Want hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je ook gezond kan blijven eten als je op vakantie bent? To be continued. 

EEN PERSOONLIJK TINTJE

Heel leuk om te merken dat persoonlijke artikelen, dus posts waarin ik jullie meer een kijkje geef in mijn leven, verrassend goed gelezen worden. Of verrassend? Ik vind het zelf ook altijd leuk om een kijkje in iemand anders zijn keuken uhm.. leven te nemen. Nu leek het mij leuk om #wanderwithmeer nog wat persoonlijker te maken door middel van een soort foto dagboek waarin ik jullie meeneem in mijn afgelopen maand. Lijkt dit jullie leuk? Tips hoor ik natuurlijk ook graag!


Dat is het weer even voor deze persoonlijke update. Hoe gaat het met jullie?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Liefs, Merel
Liefs, Merel

12 thoughts on “WANDER WITH MEER #9: FEBRUARI WAS FIJN, BIRTHDAY GIVE-AWAY (YAY!!) EN EEN KIJKJE IN MIJN LEVEN?

 1. Roos says:

  Ooo heerlijk, ik kan ook niet wachten op de laten-we-nog-even-een-terrasje-pakken dagen. En het lijkt mij een heel leuk idee als je ons dmv foto’s meeneemt in je afgelopen maand 🙂

 2. Angelina says:

  Leuk om te lezen!! En ik kijk er ook zo naar uit, heerlijk eindelijk lente. Herkenbaar trouwens van je verjaardag haha, vorig jaar vierde ik mijn verjaardag voor het eerst in mijn leven op vakantie en dat beviel goed. 😉 Dit jaar ga ik het op Terschelling vieren! En heel leuk idee om foto’s van de afgelopen maand.
  PS: Je ‘pin it’ button werkt niet zoals die hoort. 😉 Ik heb het probleem ook eens gehad dus ik heb waarschijnlijk dé een oplossing haha. Je mag me anders wel mailen want denk dat ie het hier niet pakt.

  • Merel Teunis says:

   Hi Angelina, dankjewel dat vind ik leuk om te horen!! Wat super leuk dat jij je verjaardag dit jaar op Terschelling gaat vieren, wanneer ben je jarig trouwens? Ik stuur je meteen even een mailtje, thanks babe! Liefs, Merel

 3. Lisa says:

  Oh wat een heerlijk vooruitzicht dat je over 3,5 week gaat backpacken! Jaloers!! En inderdaad, ik kan ook niet wachten op het we-pakken-nog-even-een-terrasje-weer; zo’n zin in! En persoonlijke blogs vind ik altijd leuk om te lezen 🙂 Liefs x

  • Merel Teunis says:

   Ja heerlijk he? Ik heb er ook zoveel zin in. Laten we hopen dat deze zonnige dagen dan weer snel komen 🙂 Fijne dag chick! Liefs, Merel

 4. Sandra says:

  Oeh tof dat je naar Japan en de Filipijnen gaat! Ik ga over 3,5 week ook naar de Filipijnen, en daarna naar Indonesië. 😀 Waar ga jij naar toe in de Filipijnen? Ik ben wel benieuwd, hihi.

  • Merel Teunis says:

   Ahhh wat super leuk, heb je er net zoveel zin in? Wij gaan naar het eindland Palawan en sluiten af op Boracay. Zou het liefste nog veel meer eilanden meepakken, helaas niet genoeg tijd haha.. Waar gaan jullie heen?! Liefs, Merel

Comments are closed.