WINACTIE – HEALTHY WANDERLUST BOX EDITIE #2

Ja, lieve mensen! Leuk dat ik jullie weer terug zie op Healthy Wanderlust. Dit artikel staat helemaal in het teken van jou, want vandaag kan je namelijk een aantal hele leuke dingen winnen. Al zeg ik het zelf, maar mij kan je wel vertrouwen 😉 Waarom deze winactie? Omdat ik samen met jullie wil vieren dat Healthy Wanderlust nog elke dag groeit (dankzij jullie!) en dat we op Instagram inmiddels de 3.000 volgers voorbij zijn. Feestje waard toch? 


WIN DE HEALTHY WANDERLUST BOX + JOUW EIGEN ONTWORPEN telefoon HOESJE
 

Wat is er leuker dan één winactie? Twee winacties! Je maakt door mee te doen namelijk niet alleen kans op de tweede editie van de Healthy Wanderlust Box, maar je mag ook een hoesje naar keuze uitkiezen (of zelf ontwerpen, leuk!) via de website Smartphonehoesjes.nl voor jouw mobiele telefoon. Op de foto hiernaast zie je trouwens wat voor hoesje ik zelf heb ontworpen laatst en ik was hier zo blij mee dat ik dit ook met jullie wilde delen. 

De eerste twee boxen van de 1ste editie van de Healthy Wanderlust Box werden vol enthousiasme ontvangen en daarom was er voor mij geen twijfel over mogelijk dan dat er een vervolg hierop moest komen. This time the box is even bigger! Wederom heb ik deze box weer gevuld met allerlei nieuwe favoriete happy & healthy items en ik hoop jou hier straks blij mee te kunnen maken. 

HOE DOE JE MEE?

Super simpel! Volg Healthy Wanderlust op INSTAGRAM en op FACEBOOK en laat in de commets (Instagram, Facebook of hier op de website) achter dat je meedoet. That’s it. Told you it was easy. 

DANK VOOR JULLIE SUPPORT!

Voordat ik dit artikel afsluit en heel hard en enthousiast roep “DOE JE WEL MEE-HEE?” wil ik eerst nog heel even iets super belangrijks zeggen. Iets wat ik jou op het hart wil drukken. Ik wil graag tegen jou zeggen dat ik ZO blij ben dat ik jou elke keer weer terug zie op Healthy Wanderlust! Of dit nu al vanaf het begin is, sinds een paar maanden of sinds gister; YOU ROCK! 

Samen willen wij gezonder en gelukkiger leven en ik vind het zo leuk om deze ontdekkingstocht met jullie te kunnen delen. De komende periode kunnen jullie nog zoveel meer ‘daily healthy inspiration’ verwachten. Om te beginnen met het “7 WAYS IN 7 DAYS” challenge en het gratis E-BOOK + persoonlijke planner die over een paar dagen speciaal voor jullie online komt! Ik ben super benieuwd of jij ook mee zal doen. 

“DUS: DOE JE MEE, LIEVE JIJ?!” 

Wil je alvast een idee krijgen van het hoesje dat jij als lucky winner kan uitkiezen? 
Neem dan ter inspiratie alvast een kijkje tussen de hoesjes van Smartphonehoesjes.nl


Een hele fijne dag!

 Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

15 thoughts on “WINACTIE – HEALTHY WANDERLUST BOX EDITIE #2

  • Merel Teunis says:

   Leuk dat je meedoet Laura!! Wie weet kan ik jou hier blij mee maken, dat zou ik leuk vinden! Ik maak de winnaar over een week bekend. Hele fijne avond. Liefs, Merel

  • Merel Teunis says:

   Wat leuk om te horen dit!! En natuurlijk dat jullie meedoen met de winactie! Dankjewel voor het mooie compliment 🙂 makes me happy! Over een week maak ik de winnaar bekend so fingers crossen 😉 Liefs, Merel

 1. Elcke says:

  Lieve Merel!!
  Natuurlijk doe ik mee 😉 onwijs gefeliciteerd met de behaalde volgers! Echt zeker verdiend, ik geniet ook al meer dan een jaar van jouw fijne feed op social media!
  Ik zou wel heeeel graag deze prachtige box willen winnen! Ik Zie ook dingetjes van The Body Shop en sinds ze een veganlijn hebben, ben ik weer helemaal fan van ze! Maar ik heb het helaas nog niet uitgeprobeerd, Hihi. Dus dat kan ik dan moooooi gaan doen als ik win ;-p

  Veel liefs & een knuffel

  Elcke

  • Merel Teunis says:

   Lieve Elcke, wat word ik altijd blij van jouw lieve en enthousiaste woorden! Dankjewel topper!! Super leuk natuurlijk ook dat je meedoet met de winactie. Geweldig he deze nieuwe lijn van The Bodyshop? Ik was ook helemaal enthousiast hierover! Ik hou je op de hoogte babe. Hele fijne avond! Liefs, Merel

Comments are closed.