PODCAST: SELF LOVE TALK #2 | CREËER JOUW LIEVELINGSLEVEN

Podcast: SELF LOVE TALK #2 | Creëer jouw lievelingsleven

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe episode van de SELF LOVE TALK podcast. Jouw inspiratie kanaal op het gebied van zelfliefde, self-care, gezondheid en geluk. Kortom: verschillende afleveringen die jou hopelijk inspireren om beter voor jezelf te zorgen. Met als resultaat? Een gezonder en gelukkiger leven met meer balans. In deze self love talk podcast hoop ik jou een hele lading positiviteit mee te geven. Wil jij ook meer het leven creëren waar je echt gelukkig van wordt? Luister vooral mee!


SELF LOVE TALK PODCAST: JOUW LIEVELINGSLEVEN

En met lievelingsleven bedoel ik niet “een perfect leven“. Nee, want in mijn ogen staat perfectie niet gelijk aan “geluk“. Jouw lievelingsleven is het leven waar jij, als uniek persoon, gelukkig van wordt. Geheel zoals jij jouw leven graag zou willen leven en zou willen invullen. In een wereld vol verwachtingen, meningen van andere of onzekerheden is het lastig om soms echt te kiezen voor jezelf. Te kiezen voor datgeen wat jij graag wil doen en waar jij gelukkig van wordt.

In deze podcast aflevering hoop ik jou te inspireren om dit meer te doen. Zelfliefde is het beste voor jezelf willen en dit ook durven te creëren. Niet altijd makkelijk, maar het wel altijd waard. Luister je mee? 

Luister via Spotify


Luister ook deze podcast aflevering: negatieve self-talk aanpakken