ZELFLIEFDE PODCAST: SELF LOVE TALK

Zelfliefde podcast: SELF LOVE TALK | Podcasts voor de moderne vrouw

Hi babes, er is iets nieuws! Zojuist heb ik mijn eigen podcast kanaal gelanceerd genaamd: SELF LOVE TALK. De naam zegt het waarschijnlijk al, maar aangezien ik best wel trots ben op mijn nieuwe “kindje” vond ik een kleine uitleg wel gepast! Elke week kan je een nieuwe podcast episode (aflevering) verwachten op dit kanaal. Geheel in het teken van zelfliefde, self-care, gezondheid en geluk. Met deze zelfliefde podcast hoop ik jou te kunnen inspireren om beter voor jezelf te zorgen en het beste voor jezelf te willen.


ZELFLIEFDE PODCAST VOOR JOU VAN MIJ

Mijn liefde voor podcasts luisteren is groot. Ik ontdekte het ongeveer twee jaar geleden, toen het fenomeen “podcast” in Nederland nog helemaal niet zo hip was als nu. Inmiddels schieten de Nederlandse podcast kanalen uit de grond en deze verandering kan ik alleen maar aanmoedigen. Zo fijn om ook Nederlandse inspirerende mannen en vrouwen vaker te kunnen horen!

Het fijne aan een podcast is dat je dit overal kan beluisteren. Letterlijk. Op de wc, in de trein, onder de douche, tijdens het schoonmaken of wanneer je onderweg ben naar je schoonfamilie. You name it. Via mijn platform Healthy Wanderlust en bijbehorende social media kanalen probeer ik mijn zelfliefde boodschap dagelijks te verspreiden. Deze zelfliefde podcast is hier eigenlijk een verrijking en aanvulling van. Een manier waarop ik, hopelijk, nog veel meer vrouwen kan bereiken en mag inspireren.

ELKE WEEK EEN NIEUWE SELF LOVE TALK PODCAST AFLEVERING

Elke week kan je een nieuwe self love talk podcast aflevering verwachten. Samen gaan wij het gesprek aan over meer zelfliefde, over gezondheid en gezond eten, over geluk en jouw lievelingsleven of bijvoorbeeld over self-care. Zelfliefde is, in mijn ogen, een breed begrip en onwijs persoonlijk. Ik kan niet voor jou invullen hoe jij hier in jouw leven invulling aan wil geven, maar ik kan je hopelijk wel inspireren om dit meer te doen. Dit is mijn missie en ik hoop hiermee jouw leven een beetje te kunnen verrijken!

Luister je mee?

Bezoek het SELF LOVE TALK podcast kanaal op Spotify

SELF LOVE TALK #1: Negatieve self-talk aanpakken

SELF LOVE TALK #2: Creëer jouw lievelingsleven


Wil jij meebepalen waar de zelfliefde podcast afleveringen over gaan?
Abonneer je dan op ons Instagram kanaal.

Image credits: Elvira Koneva / Shutterstock