Frisse banaan en frambozen yoghurt ijs

ice-1601932_960_720-x.jpg

VOOR GROOT EN KLEIN:Oh jongens wat is het lekker weer te laatste tijd. Genieten jullie er ook zo van? En omdat veel mensen vinden dat het warme weer en een verkoelend ijsje goed samengaan, hier het volgende recept. Ook speciaal voor 'the little'  ones. Want hoe fijn is het om te kunnen smullen van een verantwoord (zonder toegevoegde suikers of room), gezond, maar heerlijk ijsje!

Zo'n 5 minuten werk en na een paar uur zitten jullie lekker in het zonnetje met een eigen gemaakt ijsje!


Benodigdheden:

  • Blender
  • 3 rijpe bananen
  • Verse of bevroren frambozen
  • 6  flinke eetlepels (Griekse) yoghurt.

Bereidingswijze:

  1. Mix alle benodigdheden tot een glad geheel in de blender.
  2. Vul een bak met deze inhoud en plaats voor ongeveer 3 uur in de vriezer.
  3. Zorg dat je het ijs 15 minuten van te voren uit de vriezer haalt, zo schep je makkelijk de bolletjes eruit.

Tip: Het ijs is ook heerlijk met wat kokosrasp eroverheen gestrooid.


Hou Healthy Wanderlust in de gaten voor steeds weer nieuwe ijs recepten!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 
Liefs-Merel.png