GRANOLA APPELTAART DESSERT

Appeltaart dessert.jpg

Dit ‘toetje’ past perfect bij deze tijd van het jaar en daarom heb ik besloten dit recept als “Granola appeltaart dessert’ door het leven te laten gaan. Weetje dat ik dit dessert ook heel goed als ontbijt vind kunnen? Geheel kidsproof ook. De mogelijkheden zijn eindeloos dus, maar laten we bij het begin beginnen door dit makkelijke recept met jullie te delen. 

GEK OP APPELTAART?

Als je gek bent op een lekker puntje appeltaart dan denk ik dat je dit recept ook lekker gaat vinden. De zachte appeltjes met een vleugje kaneel komen hier namelijk ook in terug. De inspiratie voor dit toetje deed ik trouwens op toen mijn favoriete schaaltje ‘Appeltaart havermout’ weer op tafel stond. 

Ingrediënten:  (voor 2 personen) 

Bereidingswijze: 

  1. Let op lieve mensen; kind kan de was doen. 
  2. Was de appels en snij in kleine stukjes.
  3. Bak deze in een pannetje op een laag vuurtje samen met de tl kaneel en de rozijnen voor ongeveer 5 minuten. Wanneer de stukjes appel een stuk zachter zijn geworden kan het pannetje van het vuur.
  4. Schep dit in een weckpotje of in een schaaltje.
  5. Strooi hier wat eetlepels home made fall granola overheen gevolgd door een lekkere hoeveelheid plantaardige yoghurt.
  6. Strooi eventueel nog wat extra kaneel kruiden over de bovenkant.
  7. GENIET ERVAN!

Wat is jouw favoriete toetje voor deze tijd van het jaar?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 
Afsluiting 2.png