LUNCH - Makkelijke tonijn wraps

 
Tonijn-wrap-x.jpg
 

Even een makkelijk recept hoor tijdens alle december drukte door! Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar het komende weekend staat in het teken van heel veel cadeautjes inslaan en de voorbereidingen treffen voor het steeds dichterbij komende kerstdiner. Daarom kies ik vandaag voor een simpele en luchtige lunch, totaal niet feestelijk, maar hé tijd is ook belangrijk he? Benieuwd hoe ik deze wrap maak? Lees dan snel verder.


Ingrediënten: 

  • 4 volkoren of mais wraps
  • 1 blikje tonijn op water
  • zakje gemixte sla
  • stuk of 6 bosuitjes
  • half rood uitje
  • 2 el magere yoghurt of kwark
  • 2 augurken
  • peper en zout

Bereidingswijze:

  1. Snij de bos uitjes en de rode uit in kleine stukjes.
  2. Giet het water dat in het blikje tonijn zit goed af.
  3. Voeg vervolgens de tonijn samen met de yoghurt/kwark, bos uitjes en rode ui en roer goed door elkaar.
  4. Voeg hier vervolgens een beetje zout aan toe en een goede hoeveelheid peper, nog even goed door roeren.
  5. Snij de augurken in dunne lange plakjes.
  6. Verdeel de tonijn salade over 6 wraps en voeg hier vervolgens wat sla en plakjes augurk aan toe.
  7. Even de wraps oprollen en ze zijn klaar om te eten.

Ik zei toch dat ze makkelijk te maken waren? 

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!