NAANBROOD PIZZA MET PEER, WALNOTEN, ROZEMARIJN EN GEITENKAAS

Naanbrood-pizza-2.jpg

Looking good right? Ook jij kan deze heerlijke naanbrood pizza's nu op tafel zetten! Super lekker door de combinatie van peer, walnoten, tijm en geitenkaas, maar je kan hier natuurlijk geheel jouw eigen draai aan geven. Maak gebruik van verse producten zodat de topping van jouw pizza lekker voedzaam is. Benieuwd naar het uitgebreide (en super makkelijke) recept? Please continue reading.

NAANBROOD PIZZA

Al vaker zag ik deze rijk belegde naanbroodjes voorbijkomen en dat moest ik natuurlijk ook zelf proberen. Peer combineren met tijm en geitenkaas bleek een super goed experiment te zijn. Voor een extra crunch zijn de geroosterde walnoten natuurlijk perfect! Ik leg je graag uit hoe ik deze naanbrood pizza in een paar minuutjes klaar maakte voor de oven.


Ingredienten:

  • 2 naanbroden
  • 1 grote peer (anders 2 kleine)
  • handje walnoten
  • verse rozemarijn
  • zachte geitenkaas
  • beetje honing (optioneel)
  • zout / peper

You had me at 'pizza'.

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Plaats de naanbroodjes alvast voor 5 minuten in de oven.
  3. Schil de peer, verwijder het klokhuisje en snij in plakjes.
  4. Haal de naanbroodjes uit de oven en beleg deze met de peer, verse rozemarijn, stukjes geitenkaas en maak af met wat walnoten.
  5. Voor de extra smaak sensatie strooi ik nog wat gemalen peper en een snufje zout over de 'pizza's'.
  6. And last but not least; een klein beetje honing! (optioneel)
  7. Plaats de naanbrood pizza's voor 6 minuten in de oven.

Zoals ik al zei kan je jouw pizza natuurlijk met van alles beleggen. Voor wat extra inspiratie verwijs ik jullie graag naar dit artikel, hier vertel ik jullie over mijn twee andere favoriete pizza toppings!


Wat is jouw favoriete pizza topping?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 
Afsluiting 2.png