PINDAKAAS-CHOCOLADE SMOOTHIE BOWL

Ik moet iets bekennen.. Mijn liefde voor deze smoothie bowls is in korte tijd ontzettend gegroeid. Waarom ben ik hier niet eerder mee begonnen?! Dit weekend smikkelde ik tijdens de lunch van deze rijk gevulde smoothie bowl. Enorm vullend en gemaakt van verse producten en één van mijn all time favoriete ingrediënten.. PINDAKAAS! You should try it yourself!


WAT ZIJN SMOOTHIE BOWLS?

De vertrouwde smoothie die trouw in een groot glas werd geserveerd heeft al enige tijd plaats moeten maken voor haar zusje de ‘smoothie bowl’. De basis van de bowl is hetzelfde als de basis van elke smoothie, het geheim zit hem in de toppings. Hier kan je namelijk helemaal los mee gaan! Zo kan je jouw bowl zo gezond of ongezond maken als je zelf wil. Natuurlijk gingen wij voor (relatief) gezond!

Ingrediënten:

Toppings:

 • chiazaad
 • nootjes
 • cacao nibs
 • rozijnen
 • bevroren blauwe bessen

Bereidingswijze:

 1. Mix de banaan, havermout, amandelmelk, water, cacao poeder, pindakaas en eiwitpoeder met elkaar in de blender. Mocht je de smoothie iets te dik vinden, voeg dan nog wat water of amandelmelk toe.
 2. Schenk de smoothie in een bowl en ‘versier’ dit met je favoriete toppings.
 3. ENJOY

Misschien vind je deze green smoothie bowl met mango ook wel lekker.

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

3 thoughts on “PINDAKAAS-CHOCOLADE SMOOTHIE BOWL

  • Merel Teunis says:

   Hi Monia,

   Goed dat je even een berichtje stuurt! Het is inderdaad een flinke kom, ik vind dat persoonlijk fijn, maar kan me voorstellen dat dit voor andere een beetje overdreven is. Ik zal het recept even aanpassen 🙂 Liefs, Merel

Comments are closed.