7 WAYS IN 7 DAYS challenge & gratis e-book + planner


” GEZOND(ER) & GELUKKIG(ER) IN 7 DAGEN? “

  • Wil je gezond(er) gaan eten, maar weet je niet waar je moet beginnen? 
  • Kan je wel een beetje hulp en handvaten gebruiken bij het ontwikkelen van een gezonde en gelukkige levensstijl die bij jou past?
    En nog belangrijker: makkelijk te behouden is!
  • Schiet goed voor jezelf zorgen er door de drukte in je leven als harde werker, bezig bijtje of mama-on-the-go er nog wel eens bij in?

Dan zal deze challenge en het gratis e-book jou helpen! Elk moment is een keuze, jouw keuze. Jouw keuze om zelf het hef in hand te nemen en gelukkig te zijn met jouw gezonde levensstijl. Wist je ook dat dit heel makkelijk kan zijn? De eerste stap is vaak het moeilijkste. Wanneer jij voor jezelf kiest zorg je er al automatisch voor dat je leven zal veranderen. Ze zeggen wel eens dat het ongeveer 21 dagen duurt voor je een nieuwe gewoonte aanleert. Wat is dit nou op een heel mensenleven? Niks!

maak van jezelf een prioriteit!

Door je gratis in de schrijven voor de 7 WAYS IN 7 DAYS challenge kies jij voor jezelf. Dit betekent dat jij ervoor kiest om te ontdekken wat bij jou past en van welke levenswijze jij gelukkig wordt. Een gezonde levensstijl hoeft niet moeilijk te zijn wanneer het bij je past. Je kiest ervoor om elke dag een aantal makkelijke manieren en trucjes toe te passen zodat je de kwaliteit van jouw leven verbeterd. Zorg voor jezelf vanbinnen en van buiten.

SCHRIJF JE NU GRATIS IN!

Wat kan je van deze challenge verwachten? 

  • Je ontvangt gratis het E-BOOK om aan de hand hiervan 7 nieuwe gewoonten aan te leren en zo een gezonde en gelukkige levensstijl te ontwikkelen en te behouden. 
  • Alle informatie over de beste 7 healthy habits en hoe je deze het beste toepast in jouw eet- en leefpatroon. 
  • Tips hoe je vanaf nu (nog) beter voor jezelf kan gaan zorgen, gelukkiger kan leven en hoe je jouw mindset hierop instelt. 
  • De persoonlijke planner om al jouw goals en presentaties in bij te houden. 

ARE YOU READY BABE? 


Mocht je nog vragen hebben dan kan je mij altijd een berichtje sturen, klik hier. 

Abonneer je op de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!