MOEDERDAG TIPS | 2017

Moederdag tips | Verwen jouw moeder met moederdag | Cadeau tips

Over een week is het alweer tijd om alle lieve moeders in het zonnetje te zetten, op 14 mei is het namelijk alweer ‘moederdag‘. Ookal vinden de meeste moeders het niet eens zo’n belangrijke dag, toch is het leuk om als kind iets liefs te doen. Een teken van waardering, liefde en dankbaarheid. Weet jij al wat je wil doen samen met je moeder of welk cadeautje je zou willen geven? Vandaag deel ik mijn favoriete moederdag tips met jou.


3 X MOEDERDAG TIPS

1. EEN WELNESS DAGJE BIJ THERMEN BUSSLOO

Een dagje lekker ontspannen samen met je moeder? Daar doe je niet alleen haar een plezier mee, maar ook jezelf. Persoonlijk vind ik hier Thermen Bussloo een goede locatie voor. Ze bieden namelijk een ruim aanbod aan verschillende sauna’s, baden, behandelingen, tuinen en je kan er heerlijk eten. Pluspunt! Je kan een dagje sauna natuurlijk ook nog combineren met een behandeling. Mag ik jullie wat aanraden? Kies dan voor een heerlijke ontspanningsmassage, zo lekker. 

2. STEL EEN MOEDERDAG PAKKET SAMEN

Van het fijne merk Erica kreeg ik het moederdag pakket opgestuurd om te testen. Hier zaten ontzettend veel fijne producten in, die ik natuurlijk ook liet testen door mijn lieve moeder. Zeker een aanrader! 

Ook LUSH heeft ontzettend veel leuke samengestelde cadeau boxen. Neem hier vooral een kijkje naar! Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om zelf een leuk pakket voor je moeder samen te stellen! Heel persoonlijk en attent.

3. HIGH TEA – QUALITY TIME SAMEN

Dit was één van mijn favoriete moederdagen samen met mijn moeder. Wat is er nou leuker dan quality time met je moeder onder het genot van héél veel lekkere hapjes? Tegenwoordig zijn er ontzettend veel leuke hotspots waarvoor je hier terecht kan. Mijn favoriete spots zijn o.a. De 3 Graefjes en De Yoghurt Barn.

Een leuke tip trouwens, wil je niet teveel geld uitgeven? Dan kan ‘Het Laatste Tafeltje’ wel eens een uitkomst voor jou zijn! Deze app biedt jou namelijk op de dag zelf een hoop restaurantjes aan die nog een ‘laatste tafeltje over hebben’. Hierdoor zijn leuke prijsjes ontstaan en die kan jij via jouw persoonlijke account kopen. Zo kom je ook weer eens op plekken terecht waar je van te voren niet aan gedacht had. Download de app gratis voor iPhone en Android.


Wat zijn jouw favoriete moederdag tips?
Bekijk de leukste hotspots in Amsterdam en daar buiten.

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

6 thoughts on “MOEDERDAG TIPS | 2017

 1. Roos says:

  Hele fijn tips en de winactie vind ik ook ontzettend leuk! Ik neem mijn moeder graag mee uit eten via Het Laatste Tafeltje omdat mijn moeder een échte workaholic is die het liefst bijna al haar tijd zou besteden aan het werk. Ondanks dat is ze er altijd voor de belangrijke mensen in haar leven en gun ik het haar echt om een keer lekker uit eten te gaan. Als afleiding van het werk én als bedankje voor alles wat ze voor mij doet en heeft gedaan.

  • Merel Teunis says:

   Hi Roos, wat een ontzettend lief berichtje voor jouw lieve moeder! Morgen maak ik de winnaar bekend 🙂 leuk dat je meedoet! Liefs, Merel

 2. Anita H. says:

  Ik neem mijn moeder graag mee uit eten via Het Laatste Tafeltje omdat …….. we beiden dol zijn op lekker eten buiten de deur en op deze manier hoeft het niet al te duur uit te pakken.

 3. Anne says:

  Yes, ik doe zeker weten mee voor mijn lieve moedertje. Ik volg je natuurlijk al lang en heb nu ook nog even ”het laatste tafeltje” geliked op Facebook. Moet eerlijk zeggen dat ik nog niet eerder van deze website gehoord had, leuk initiatief!

  • Anne says:

   En dan vergeet ik bijna het belangrijkste… “Ik neem mijn moeder graag mee uit eten via Het Laatste Tafeltje omdat ik elke werkdag bij haar aan mag schuiven en haar nu graag eens mee zou nemen uit eten zodat zij zelf eens aan kan schuiven”.

Comments are closed.